Profilprodukter-Att arbeta med trading

På Utslaget.se har vi ett brett kontaktnät med pålitliga leverantörer och tillverkare runt om i både Asien och Europa. Genom att använda sig av trading kan man som företag profilera eller ta fram en produkt helt enligt egna önskemål - du som kund bestämmer färger, funktioner och utformning.

För att du som kund ska känna dig trygg med din beställning hos oss så ser vi alltid till att du får ett fysiskt prov i handen som du kan känna och klämma på - FÖRE huvudproduktionen drar igång. Detta är ett sätt för oss, och dig som kund, att försäkra oss om att slutprodukten som levereras tillgodoser era förväntningar!

Vi är alltid ytterst noggranna med att säkerställa att våra kunders krav på etik & miljökrav efterföljs.

Hur går det till?

1. Tillsammans med er så börjar vi med att utvärdera vad produkten ska användas till och vilka önskemål ni har på funktion, känsla och utseende mm.

2. När vi hittat en produkt som ni är nöjda med så är det dags att diskutera design och märkning av produkten. Vart ska er logotyp tryckas? Vilken färg ska produkten ha?

3. När designen är satt tar vi fram ett fysiskt prov som skickas till er för godkännande. Här har man möjlighet att tycka till om design, material och utförande och återkomma med feedback om hur man vill ha det.

4. Nu är det fysiska provet godkänt och huvudproduktionen sätts igång. Leveranstiden för tradingordrar är ca 3 månader - när produkterna är färdiga skickas de till önskad adress/adresser.

Priser

Att handla på trading kräver lite mer framförhållning tidsmässigt än vad det gör att handla från lager, och det krävs även lite högre kvantiteter. Men i gengäld får man ett MYCKET bättre pris och möjlighet att själv bestämma hur produkten ska se ut och hur den ska profileras.

Leveranstider

Normal leveranstid för tradingordrar ligger på 3 till 4 månader, beroende av när på året man beställer och vilket land produkterna tillverkas i.

Leveranstiden kan påskyndas genom att man flyger hem sändningen istället för att frakta den med båt. Detta väljer ni självklart helt själva - flygfrakt är något dyrare än båtfrakt.

Ansvarsfullt

Som tidigare nämnt så är vi mycket noggranna med vilka fabriker vi arbetar med och följer noggrant samtliga svenska lagar för import. Om ni önskar så tar vi självklart fram noggranna produkt- och tillverkningsspecifikationer samt de certifieringar som önskas.

Vi bryr oss om våra medmänniskor & miljön!

Fördelar med trading

Oslagbara priser
Produkter i unik design
Kontroll på hela produktionskedjan
Bättre profileringsmöjligheter