Vi hjälper dig med tryckt presentreklam!

Vi finns till för att hjälpa dig med allt inom presentreklam, profilprodukter och give aways. Utslaget.se erbjuder ett mycket stort utbud och god service för ditt företag. Hos oss får ni alltid ett grafisk korrektur, utan kostnad så klart, och vi har även möjlighet att hjälpa till att skapa logotyper och tryck på förfrågan.

Vi som arbetar på utslaget.se har mångårig erfarenhet av presentreklamsbranschen och är det något du inte hittar på hemsidan så är du alltid välkommen att slå en signal så hjälper vi dig hitta vad du söker. I de fall det handlar om större kvantiteter så kan vi i många fall erbjuda specialtillverkning där du som kund kan vara med och påverka designen från grunden, till exempel när det gäller kepsar med tryck eller brodyr, tröjor/t-shirts och

Vårt sortiment

Hos oss hittar du ett både brett och unikt sortiment med produkter från kända varumärken som till exempel Eva Solo och B Away.

Vi arbetar även med trading av produkter och i vissa fall har vi även tillgång till större partier till kanonpriser. Är du nyfiken så hör gärna av dig på telefon så berättar vi mer!

Varför ska du profilera dig?

Har du hört ordspråket "Syns du inte så finns du inte!"? Förmodligen, och även om det är uttjatat så är det ack så sant fortfarande. I dagens informationssamhälle blir kunden överöst med information och reklam och du som företagare måste vara med och synas för att öka din försäljning!

God service & hjälp hela vägen

På Utslaget.se arbetar vi med service av högsta klass. Vi hjälper dig igenom hela köpet, från att hitta rätt produkt till att hjälpa dig att märka den med tryck på rätt position och i rätt färger.

Korta fakta

Bolagsnamn
Utslaget.se
Org.nummer
5563066652
Telefonnummer
036 - 71 90 90
E-postadress
info@utslaget.se