Profilprodukter-Låt kreativiteten flöda!

Det är inte alltid lätt att hitta nya kreativa sätt att marknadsföra sig på! Alla idéer och kampanjer kan inte alltid vara helt nyskapande - ibland är det helt okej att låna idéer från andra och låta sig inspireras. Därför har vi skapat en sida vars enda syfte är att inspirera dig till spännande och färgsprakande kampanjer!


Giveaways - Specialproduktion

Profilprodukter & Specialproduktion - Gör som du vill!

En del företag vill vara helt unika. För er kan vi erbjuda möjligheten att skräddarsy era profilprodukter helt utifrån er egen design - självklart hjälper vi till med designandet om ni vill!

Några exempel på produkter som företag ofta väljer att designa i ett eget utförande är pikéer, logoband, kepsar, mössor och skjortor. Men självklart kan man även utforma "hårda" produkter utifrån önskad design - som till eempel usb-minnen och musmattor!

Fördelarna med specialproduktion är att ni kan skapa en helt egen kollektion med egna färger som genomsyrar hela företagets kommunikation. Från webb till print till klädsel och presentreklam!

Miljövänlig presentreklam

Profilprodukter & Tydliga budskap - Ta ställning!

Sveriges företagare har en viktig position i vårt samhälle. Vi syns och hörs och har medlen att påverka både politiskt och socialt - en möjlighet som gynnar både samhället och företagen själva!

Våga visa era kunder och omvärlden vad just ni brinner för. Om det så är miljön, rättvisa arbetsförhållanden eller djurens rätt i samhället så kan vi lova att med brinnande engagemang kan man komma långt och göra förändringar som betyder något!

Engagemang belönas och inspirerar - våga visa vilka ni är!


Egna detaljer

Profilprodukter & Små detaljer gör stor skillnad!

Ibland behöver man inte skrika ut sitt budskap. Många av våra kunder väljer att på ett mer subtilt och diskret sätt - men ack så effektivt och stilrent.

Mycket av den presentreklam och de profilkläder vi har kan märkas med mer subtila metoder. Till exempel kan man istället för att trycka ett stort ryggtryck eller brösttryck på en skjorta så kan man göra en diskret brodyr i nederkant på skjortärmen. Eller på kragen. Kanske i samma nyans som plagget. Ofta får denna typ av tryck/brodyr en mer stilren och exklusiv känsla och bidrar till ert varumärke på ett annat sätt än vad stora skrikiga tryck gör.

Andra exempel på detaljer man kan ändra är skjortknappar och sömmar som man kan byta ut till företagets färg. Man kan även dekorera kontoret med fin glaskonst från till exempel Orrefors eller Kosta Boda, och gravera eller sandblästra dessa med en diskret logotyp. Något som även uppskattas som gåva till kunder.

Våga prova något nytt!

Profilprodukter & Våga testa något nytt!

"Tidigare har vi alltid använt blåa..." eller "Vi gör som förra gången..". Det är aldrig fel att köra på en röd tråd och konsekvent kommunikation när man försöker nå ut till sina kunder. Men ibland kan det bli lite för sterilt och enformigt. Ibland måste det hända någonting! På Utslaget.se tycker vi inte att man ska vara rädd för att våga göra något annorlunda.

Överraska era kunder med ett glatt och inspirerande budskap på en snygg vattenflaska med fruktbehållare, samtidigt som ni bjuder in till ert somriga event på stranden. Eller överraska era anställda med lustig sommarhatt lagom till semestern. Huvudsaken är att man ibland vågar tänka i nya, kreativa, banor!

Få hjälp av proffs - Gratis!

Profilprodukter & Få hjälp av proffs - Gratis!

Slutligen, det är aldrig fel att be om hjälp. Vi som arbetar på Utslaget.se har flera års erfarenhet av presentreklam och profilkläder med tryck. Vi vet vilka olika trycktekniker som passar till vilken produkt och vi vet vad som är gångbart som giveaway på mässor eller events.

Våra medarbetare hjälper gärna till att spåna och planera inför just er reklamkampanj!