Presentreklam, gåva med tryck! -Sprid ditt varumärke med give aways med tryck.

Marknadskommunikation och medier är en ständigt föränderlig bransch, och samtliga kanaler fortsätter att utvecklas i snabb takt. Och presentreklams-branschen fortsätter att ta en allt större del av mediekakan.

Give aways är en bred term för produkter med tryck som företag använder för att marknadsföra sig eller kommunicera sitt budskap till så väl befintliga, som potentiella kunder och intressenter.

Vi på Utslaget.se brukar säga att, för att få bästa utdelning och användning för sina give aways, så bör man börja med att göra en noggrann målgruppsanalys. Och därefter välja en giveaway som kan förknippas med denna bransch.

Gåva med tryck-Målgruppsanpassa give aways

Börja med att bestäm vem du vill nå med dina give aways. Är det skolungdomarna som hänger på skate-parken, den hippa hemma-pappan eller direktören på det globala företaget?

Vem du än vill nå ut till så garanterar vi att vi tillsammans med er kan hitta rätt produkt för jobbet.

Gåva med tryck-Sätt en budget

Hos oss kan du hitta give aways i alla prisklasser och kvantiteter. Kanske har du en smal budget men vill nå ut till så många som möjligt - eller en stor budget men vill fokusera på en smal målgrupp med lite mer exklusivare presenter. Tillsammans ser vi till att ni får bästa möjliga valuta för pengarna, oavsett om du ska handla 10 produkter eller 10 000. Hos oss är alla kunder viktiga!

Gåva med tryck-Följ upp

Uppföljning är något som ofta glöms bort av våra kunder. Att göra ett säljsamtal några dagar efter att kunden har mottagit en give away är ett perfekt tillfälle då man som företag finns med färskt i minnet. Samtidigt som det är en bra isbrytare och öppning till vidare samtal.

Gåva med tryck-Våga tänka miljövänligt

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda så pass många alternativ av miljövänliga give aways som vi gör. Och ännu gladare över att se att intresset är så stort.

Vi vill verkligen slå ett slag för miljövänliga give aways, det ger en positiv inverkan på vår kära natur och visar att ni som företag bryr er och tar ansvar för vår framtid!

Populära give aways

Reklammössor & kepsar
En alltid lika uppskattad form av give aways
Eva Solo
Exklusiva sommar- och julgåvor till personal & kunder
Miljövänliga give aways
En kategori som är på uppgång och efterfrågas allt oftare.